Vulva: Fakta, myter och livsomvälvande insikter

Ina Schuppe Koistinen

Format: Kartonnage
Boktyp: Populärvetenskap
Illustratör: Ina Schuppe Koistinen
Formgivning: Jonas Hellström
ISBN: 978-91-89393-73-8
ISBN ebok: 978-91-89393-74-5
ISBN Ljudbok: 978-91-89585-48-5
Utgivningsdatum: 20221018

Handbok för en vålmående vulva och vagina

Få verktygen till en bättre hälsa genom Vulva där forskning om allt från vaginans bakterieflora till preventivmedel presenteras och förklaras.

Bakteriell vaginos, endometrios, klimakteriebesvär. Listan över åkommor som kan drabba folk med vulva och vagina kan göras lång. Men visst du att endast fyra procent av all research och development inom läkemedelsindustrin investeras i att lösa hälsofrågor för kvinnor? Och att nästan all medicinsk forskning traditionellt har utförts på män?

Än idag upplever många kvinnor att de har svårt att få hjälp av sjukvården då det gäller kvinnospecifika åkommor. Iställer vänder sig många till forum och stängda internetgrupper där hälsofarliga tips och desinformation sprids som en löpeld.

I Vulva hittar du kunskap och konkreta råd som baseras på den senaste forskningen kring vaginalflorans betydelse för kvinnors hälsa och fertilitet. I denna vackert formgivna populärvetenskapliga handbok täcks allt som rör det kvinnliga könet på ett lättillgänglig och avväpnande vis. Allt för att visa vikten av vulvavård och hur man kan förebygga problem.


Kontaktperson: Louise Eriksson

Pressbilder