Kom i julstämning med Jidhoff

Årets säkraste tecken på att julen närmar sig? Denise Rudbergs Jidhoffs jul ligger återigen uppe i streamingtjänsterna!

Häng med till Jidhoffs julfirande i denna specialutgåva i inläsning av Gunilla Leining. Här kommer vi i rätt julstämning med en jul där alla inkluderas och härligheterna flödar.

Ett par dagar innan jul ligger Marianne däckad. Hon är rejält sjuk lagom till årets höjdpunkt, hon som inte varit sjuk på 20 år! Hur ska hon mäkta med att julhandla, laga mat och förvandla det Jidhoffska hushållet till en kuliss ur Ralph Laurens julreklam? Hon kan ju knappt stå upp och än mindre lista ut vart julgransfoten tagit vägen. Och kommer familj och vänner ens vilja vara hos Marianne med tanke på hennes skick?

Julen skakas ytterligare då Ejes plötsligt inte kan leverera julgodiset som planerat. De har haft inbrott och alla geléhallon och hela lagret av favoriten vit tryffelnougat har försvunnit. Med ett sötsug som heter duga visar sig både Harry och Augustins pappa vilja vända upp och ner på stan för att hitta tjuven.

Jidhoffs jul är det ultimata julmyset och en ny tradition som finns att lyssna på från och med första advent, berättelsen är densamma men varje år får vi följa med Marianne ännu lite längre i hennes julfirande. Denna årliga julpralin är en specialutgåva och kommer endast finnas tillgänglig under en begränsad tid.

Denise Rudberg har skrivit flera framgångsrika romanserier som sålt i fler än 4 miljoner exemplar sedan debuten år 2000. I Jidhoffs jul gör hon, som den grinch hon är, upp med julen samtidigt som lyssnarna bjuds på en extra julklapp!

Läs mer Denise Rudberg