Marie Kondo i ny bok om lyckan hemma

Spark joy är en illustrerad uppföljare till Konsten att städa som sålt mer än 12 miljoner exemplar och bidragit till att göra Marie Kondo till en av världens mest inflytelserika personer. I den nya boken bjuder hon på enkla tips för den som vill få ordning på alltifrån hemmakontoret till sina relationer.

Marie Kondos motto är att sprida glädje genom städning och KonMari-metoden har blivit ett vedertaget begrepp för att finna lyckan i det egna hemmet. Självklarheten i den lättillgängliga städfilosofin har förtrollat en hel värld och gett henne miljontals följare på sociala medier, en egen serie på Netflix och aldrig sinande intresse från läsare över hela världen.

Spark joy – lyckan i ett städat hem innehåller inspirerande steg-för-steg-instruktioner  till hur du skapar en harmonisk plats för både arbete, kärlek, minnen och saker i ditt hem.

”Livet börjar på riktigt först när du har ordning hemma”, skriver Marie Kondo och inspirerar till städning som utgår från att finna sig själv och hitta det som ger glädje i livet.

Hon skriver också: ”om du är dålig på att hålla ordning kan du glädja dig åt att förändringen kommer att bli ännu större”, och förklarar hur mycket annat det är som faller på plats så snart som man fått ordning hemma.

Spark joy innehåller charmiga illustrationer varav flera beskriver innehållet i Marie Kondos populära YouTube-filmer om hur man på bästa sätt viker klädesplagg.

För översättning står Karin Wijk.

För mer information om boken eller författaren, kontakta:
Anna Cecilia Weschke
Förläggande redaktör
Tel: 070-873 82 38
ac.weschke@bookmarkforlag.se