Ny bok av Thomas Erikson som blivit en av Sveriges största internationella författare

Idag släpps Omgiven av energitjuvar av Thomas Erikson. Efter mer än sex miljoner sålda exemplar är han en av Sveriges mest framgångsrika författare internationellt. Nu är han tillbaka med ett helt nytt grepp på hur man kan använda färgmetoden för att definiera och hantera sin omgivning.

Thomas Eriksons Omgiven av-serie har i följande ordning hjälpt sina läsare att förstå idioter, psykopater och chefer, samt att hantera motgångar och narcissister. Böckerna finns idag hos närmare 45 förlag världen över och är snart översatta till 48 språk.

”Den här boken har varit fantastiskt rolig att skriva”, säger Thomas Erikson. ”Speciellt som den bygger på önskemål från så många människor runt om i världen.”

Omgiven av energitjuvar lär dig att känna igen och hantera perfektionister, dramaqueens, vuxenmobbare, passivt aggressiva, offermartyrer, narcissister och olika former av tidstjuvar i din omgivning. Boken är redan innan publicering såld till flera länder, bland annat USA. Den amerikanska boktidningen Publishers Weekly kallade senast Omgiven av narcissister för ”ännu en fullträff för Thomas Erikson”.

Den nya boken bygger, som de tidigare, på att hjälpa läsaren tillämpa DISC-metoden för att bättre förstå sig själv och sin omgivning. Genom Thomas Eriksons målande fallbeskrivningar, förnuftiga råd och roliga självskattningstester blir hans böcker underhållande verktyg för den som vill få bättre kontroll över sina egna resurser.

”Thomas Erikson är en mästare på att skriva lättsamt och underhållande om sådant som egentligen är betungande ämnen”, säger Bookmarks förlagschef Claes Ericson. ”Omgiven av energitjuvar är både rolig och matnyttig.”

Vid intervjuförfrågningar, vänligen kontakta Sophie Larsson Arnström på King Street PR.
Mejl: sophie.larsson.arnstrom@kingstreetpr.se
Telefon: 0702 50 95 17

För recensionsexemplar, vänligen kontakta:
Carolina Starck, carolina.starck@bookmarkforlag.se

Läs mer Thomas Erikson Omgiven av energitjuvar