Thomas Erikson. Foto: Maria Östlin

Thomas Erikson

Thomas Erikson är föreläsaren som blev bästsäljande författare över en natt med Omgiven av idioter, som nu sålt närmare 1,5 miljoner exemplar bara i Sverige. Han håller positionen som en av Sveriges främsta kommunikationsexperter, något som även etablerats utomlands. Hans humoristiska ton och lättillgängliga berättarstil gör honom till en flitigt anlitad föreläsare och hans böcker används såväl på skolor som arbetsplatser över hela världen.

Röster om de föregående böckerna i Omgiven av-serien:


”Erikson imponerar ännu gång med sin förmåga att göra forskningsbaserade diskussioner lättillgängliga och underhållande, och läsarna kommer att uppskatta den insiktsfulla vägledningen. Det här är ännu en fullträff.”
Publishers Weekly, starred review

Du behöver knappast vara en livscoach för att läsa Omgiven av idioter. Det fungerar verkligen, prova själv.
Zin Magazine, Nederländerna

Känner du dig omgiven av idioter bör du läsa boken av den svenska konsulten Thomas Erikson. Det är ett underhållande och lärorikt verk. Omgiven av idioter är inte ett tungt psykologiskt inlägg, utan en lätt och underhållande bok om hur man kan komma överens med olika sorters människor.
Tidningen Rakentaja, Finland

Eriksons bok är en sann gruva av verkliga situationer som var och en av oss kan identifiera sig med. Genom att fläta samman komplexa beteendeteorier och situationer vi ständigt befinner oss i förmedlar författaren sin kunskap på ett ytterst övertygande sätt … Se till att läsa den här boken.
Tidskriften Sensa, Kroatien