Universum

Maria Trolle

Format: Kartonnage
Boktyp: Målarbok
Omslag: Maria Trolle
Illustratör: Maria Trolle
ISBN: 978-91-89585-46-1
Utgivningsdatum: 20221027

Maria Trolles succémålarböcker har inspirerat och älskats av människor över hela världen, gamla som unga. Nu firar hon 10-årsjubileum och släpper en efterlängtad samlingsvolym med 22 nya motiv.

Varmt välkommen till Maria Trolles universum – en plats full av häpnadsväckande varelser och bländande natur. Följ med på en resa genom grönskande ängar och blommande trädgårdar där varje hörn gömmer ett nytt äventyr.

Nu firar Maria Trolle 10-årsjubileum och släpper i samband med det en samlingsvolym med sina mest efterfrågade och populära illustrationer. Från motiv som är out of print till helt nyskapade bilder är det en perfekt utgåva för både gamla och nya målarboksentusiaster. I boken hittas naturligtvis även ett register över alla växter, fågelarter och djur som förekommer i motiven. Ett populärt inslag för alla trogna läsare.

Universum är ett samlingsverk fylld till brädden med favoriter från Maria Trolles tidigare målarböcker, samtidigt som den kompletteras med 22 helt nya motiv. Här kan gamla och nya coloristas återupptäcka motiv från Blomstermandala, Vivi söker en vän, Skymningstimman, Botanicum, Flora, Luna och Måndalen.


Kontaktperson: Josefine Bergkvist

Pressbilder