Elva änkors man

Denise Rudberg

Format: Kartonnage
ISBN: 978-91-89298-40-8
ISBN ebok: 978-91-89298-41-5
ISBN Ljudbok: 978-91-89298-42-2
ISBN Pocket: 978-91-89298-43-9
Utgivningsdatum: 20211018

Nätdejting, medial blottläggning och snåriga samtyckeslagar. I den senaste delen av elegant crime-serien om Marianne Jidhoff berör Denise Rudberg återigen vår samtids brännheta ämnen. Elva änkors man är den elfte, fristående romanen i serien.

Bedragen romans

Stina Bodén, en nyskild och ryktesomsusad politiker, kontaktar polisen efter att ha blivit utsatt för utpressning. Hon kan inte skaka av sig den olustiga känslan att hennes nya förälskelse, som hon mött via en dejtingsida, på något vis ligger bakom hoten.

Samtidigt försöker änkemannen Alain Paulsson att börja om efter hustruns bortgång. Under ett helt liv har han dolt sin sexuella läggning men inom honom spirar hoppet om den stora kärleken. Ska han våga blotta sin hemlighet? Och går det ens att börja om i hans ålder?

Nätdejting, medial blottläggning och snåriga samtyckeslagar. Detta är den elfte, fristående romanen i Denise Rudbergs Elegant crime-serie om den erfarna och livsnjutande förundersökningsledaren Marianne Jidhoff och på syjuntan den särskilda utredningsenheten på Östermalm.

Denise Rudberg har skrivit flera framgångsrika romanserier under tjugo års tid med mer än fyra miljoner sålda böcker.


Denise Rudberg firar tioårsjubileum med serien ’elegant crime’, och det med den äran.
Femina

Denise Rudbergs deckarserie blir bara bättre.
Lotta Olsson, DN


Kontaktperson: Ebba Barrett Bandh