De första tolv

Denise Rudberg

Format: Kartonnage
Boktyp: Deckare
ISBN: 978-91-89585-08-9
ISBN ebok: 978-91-89585-09-6
ISBN Ljudbok: 978-91-89585-10-2
Utgivningsdatum: 20221108

Som en kompakt rök sprider sig rädslan över Östermalm. Överfallsrån i hemmet där man är ute efter exklusiva klockor ökar dramatiskt. Insatserna blir allt högre. Vem som helst kan drabbas och familjer påverkas. När det till sist går över styr kopplas Marianne Jidhoff och den särskilda utredningsenheten på Karlaplan in. Vilka är krafterna bakom detta?

I bjärt kontrast till de eskalerande våldsrånen är Torsten och Marianne lyckligare än någonsin, på väg att flytta in i sitt nybyggda skärgårdshem. Även Augustin och Elise ska ta sin relation till nästa nivå och flytta ihop. Men med Elise tonårssöner följer också nya, oväntade utmaningar.

De första tolv är den tolfte boken i Denise Rudbergs Elegant crime-serie om den ovanliga och älskade förundersökningsledaren Marianne Jidhoff. Återigen bjuder hon in sina läsare bakom förseglade portar på Östermalms finaste adresser och blottlägger överklassens mörkaste hemligheter.

Denise Rudberg har skrivit flera framgångsrika romanserier och böckerna i Jidhoff-serien har sålt i över 1,6 miljoner exemplar. Hon är ständigt aktuell som krönikör och debattör i såväl tv som dagspress. Sommaren 2021 hade Denise Rudberg ett av årets mest lyssnade sommarprat.


 

Denise Rudbergs deckarserie blir bara bättre.”
Lotta Olsson, DN

Obehagliga men högaktuella relationsbrott balanseras av vardaglig livsnjutning.
Blekinge Läns Tidning

Det börjar bli som att träffa på gamla vänner och för mig är återseendet lika trevligt varje gång. För just trevligt är vad jag tycker att det är att hälsa på hos förundersökningsledaren Marianne Jidhoff på Östermalm i Stockholm.
Mariestads-Tidningen

Denise Rudberg har fingret på samtidspulsen …
Aftonbladet Söndag


Kontaktperson: Ebba Barrett Bandh

Pressbilder