Jidhoffs jul och nyår

Denise Rudberg

Format: Ljudbok
Boktyp: Deckare
Omslag: Li Söderberg och Josefine Bergkvist
ISBN ebok: 978-91-89750-54-8
ISBN Ljudbok: 978-91-89750-53-1
Utgivningsdatum: 20221212

God jul & gott nytt år med Jidhoffs jul och nyår

Jidhoffs jul är tillbaka! Denna finala version är delvis uppdaterad från tidigare år och tar vid där De första tolv slutar. Jidhoffs jul och nyår är dessutom utbyggd med nytt material från julafton samt nyårsafton.

Jidhoffs favorithögtid står för dörren men hur ska allt gå när Marianne ligger sjuk och ett inbrott på Ejes chokladfabrik hotar julefriden?

Ett par dagar innan jul ligger Marianne däckad. Hon är rejält sjuk lagom till årets höjdpunkt, hon som inte varit sjuk på tjugo år! Hur ska hon mäkta med att julhandla, laga mat och förvandla det Jidhoffska hushållet till en kuliss ur Ralph Laurens julreklam? Hon kan ju knappt stå upp och än mindre lista ut vart julgransfoten tagit vägen. Och kommer familj och vänner ens vilja komma på besök med tanke på hennes skick?

Julen skakas ytterligare då Ejes plötsligt inte kan leverera julgodiset som planerat. De har haft inbrott och alla geléhallon och hela lagret av favoriten vit tryffelnougat har försvunnit. Med ett sötsug som heter duga visar sig både Augustins pappa och Harry vilja vända upp och ner på stan för att hitta tjuven. Och Augustin sätts i arbete.

Jidhoffs jul och nyår är den finala versionen av den tidigare specialutgåvan. Den är delvis omskriven men nu får vi även följa med under julaftonskvällen samt till ett storslaget nyår för Marianne och Torsten, deras familj och alla vänner.


Kontaktperson: Ebba Barrett Bandh

Pressbilder