Bookmark deltar på Stockholms bokhelg

Augusti närmar sig sitt slut och vi räknar ner dagarna till Stockholms bokhelg!

Under LÖRDAGEN DEN 28/8 kommer författare från Bookmark att finnas på plats på flera platser för att prata, signera böcker och träffa läsare. Missa inte att komma förbi!


Signering Frida Boisen
Pocket shop Västermalmsgallerian, kl. 12.00

Signering Sofie Sarenbrant
Pocket shop Västermalmsgallerian, kl. 13.00

Sofie Sarenbrant författarsamtal
Mornington Hotel Nybrogatan 53, kl. 15.00–16.00
Sofie Sarenbrant är en av Sveriges bäst säljande deckarförfattare. Våren 2021 gavs Skyddsängeln ut, del nio i serien om Emma Sköld. Hör Sofie Sarenbrant i ett samtal med förlagschefen Claes Ericson berätta om sin författarkarriär. Vad krävs för att hålla kreativiteten och skrivarglädjen vid liv i mer än ett decennium? Avslutningsvis kommer Sofie även att prata om den aktuella boken Munkavle och varför hon valt att dela med sig av den hemlighet hon höll tyst om i femton år. Passa på att få din bok signerad!

Anton Berg och Kristoffer Triumf författarsamtal
Gamla stans bokhandel, kl. 16.30–16.50
Anton Berg och Kristoffer Triumf är båda författare med journalistisk bakgrund som debuterat skönlitterärt. Anton Berg är aktuell med Trohetseden, del två i trilogin om de Aderton och Kristoffer Triumf debuterar september 2021 med Törst: en självbiografisk roman om kärlek, alkohol och att försöka vända livet. Här möts de alla tre i ett samtal om hur man går till väga för att byta både genre och medium.

Pascal Engman och Frida Boisen författarsamtal
Gamla stans bokhandel, kl. 17.00–17.20
Pascal Engman är en av Sveriges snabbast växande deckarförfattare och är i september aktuell med Kokain, den fjärde delen i den populära serien om kriminalinspektör Vanessa Frank. Frida Boisen tog landet med storm med sin självbiografiska roman Berätta aldrig det här, en tragisk berättelse om en skavande mor-dotter-relation. I oktober 2021 följer hon upp succén med Du är inte längre min dotter. Här möts Pascal och Frida i ett samtal om erfarenheter och hur du förvandlar verkligheten till fiktion.

 


För frågor om Bookmarks medverkande på Stockholms bokhelg kontakta:
Fanny Wetterdal
076-056 47 64
fanny.wetterdal@bookmarkforlag.se