Efterlängtad uppföljare till en av Sveriges mest sålda fackböcker!

Den 28 september kom Lär dig leva NU, tillsammans med handboken Lär dig leva i praktiken och en uppdaterad utgåva av Lär dig leva, som hittills sålts i över 300 000 exemplar och översatts till 25 språk. I Mats och Susan Billmarks nya bok är det återigen de personliga erfarenheterna som gör råden verkliga och lätta att ta till sig.

Lär dig leva revolutionerade hela självhjälpsgenren med sina lättillgängliga budskap och höga igenkänningsfaktor. I den nya boken blottar författarna återigen sin egen sårbarhet och bjuder på uppriktiga insikter som är lätta att ta till sig av.

I Lär dig leva NU berättar Mats och Susan Billmark hur man kan vända tuffa perioder i livet till något bättre och mer meningsfullt. Genom 24 berörande berättelser visar de hur enkla lösningar kan förbättra såväl vardagen, som våra relationer och livskvaliteten i stort.

”Vår förra bok var ett bevis på hur livsviktigt det är med böcker som kan inspirera och uppmuntra människor på riktigt”, säger Susan och Mats fyller i: ”Nu har vi lyssnat på våra läsare och skrivit ner berättelser ur verkligheten som är lätta att relatera till så att man får större förståelse för både sig själva och andra.”

Lär dig leva NU kompletteras av den unika handboken Lär dig leva i praktiken som innehåller enkla och konkreta övningar för den som vill få ut mer av livet. Båda böckerna är illustrerade med stämningsfulla fotografier från författarnas närmiljö i Kalmar och på Öland.

”Susan och Mats Billmark har ett sätt att skriva som gör att man verkligen vill ta till sig innehållet”, säger Bookmarks förlagschef Claes Ericson. ”Det är verkligen roligt att få ge ut dessa böcker, som vi vet kommer att hjälpa många människor att må bättre.”

Sedan förra boken har Mats och Susan Billmark fått en stor följarskara på sociala medier, som de nu kommer att förstärka genom att starta Lär dig leva-podden. Med förmågan att berätta om sin egen strävan mot ett bättre liv har de blivit hela Sveriges närmsta vänner och deras nya böcker fyller ett stort behov.

Läs mer Lär dig leva Lär dig leva NU Lär dig leva i praktiken Mats & Susan Billmark