Lär dig leva i praktiken

Mats & Susan Billmark

Format: Danskt band
Antal sidor: 190
Omslag: Mathias Billmark
ISBN: 978-91-89087-22-4
ISBN ebok: 978-91-89087-23-1
ISBN Ljudbok: 978-91-89087-24-8
Utgivningsdatum: 20200928

Har du mål du inte uppnått i livet, eller drömmar du inte vill förlora? Här får du redskapen att förvalta din egen vilja och förverkliga den du vill vara.

Lär dig leva i praktiken är en praktisk handledning som kompletterar Lär dig leva NU. Läsaren får möjlighet att praktisera lärdomarna från Lär dig leva NU genom steg-för-steg-övningar, konkreta övningar och scheman för läsaren att följa och själv fylla i.

Lär dig leva i praktiken är ett unikt komplement som tar tillvara på Mats & Susan Billmarks råd och handledning genom inspirerande vägledning för läsaren. Boken består av enkla övningar och frågor som gör det möjligt att ta till sig deras livsfilosofi i praktiken. Genom genialiskt enkla scheman och lättsamt formulerade frågor guidas läsaren att bryta negativa mönster och finna lycka och framgång i livet.

Lär dig leva i praktiken bygger på deras egna erfarenheter av att gå in i väggen – och komma tillbaka för att erövra världen med sina insikter om hur man på bästa sätt tar hand om sig själv. Boken hämtar också inspiration från deras föreläsningsserier och erfarenhet av personlig coaching, samt bygger på den tidigare boken Dags att må bra, från 2016.

 


Kontaktperson: Anna Cecilia Weschke