Författarna till Lär dig leva-succén kommer med uppföljare

Till hösten släpper Mats och Susan Billmark Lär dig leva NU, uppföljaren till 2015 års mest sålda bok Lär dig leva. Den ges ut på Bookmark Förlag tillsammans med handboken Lär dig leva i praktiken.

Mats och Susan Billmark skrev Lär dig leva för att dela med sig av sina personliga erfarenheter av att komma tillbaka från utbrändhet. Föga hade de anat att boken skulle revolutionera hela självhjälps-genren och sälja 250 000 exemplar. Människor som aldrig vågat närma sig personlig utveckling hade äntligen fått en röst de kunde lita på.

Mats och Susan Billmark har många trogna följare som länge väntat på en uppföljare. I Lär dig leva NU hjälper de läsarna att ta kontroll över sina liv genom att bjuda på personliga anekdoter och reflektioner som blottar deras egen sårbarhet och beskriver vad som lett dem själva till framgång.

”Idag vet nästan alla hur de borde bete sig för att må bra”, säger Susan. ”Men det är fortfarande få som vet hur man faktiskt gör för att förändra sitt liv.” Mats tillägger: ”Vi hade ingen aning om att världen skulle se ut som den gör idag när vi började skriva på boken. Men det är knappast någon tvekan om att ännu fler söker vägledning och förändring i tider som dessa.”

”Vi är oerhört tacksamma för att få vara med och sprida de insikter som Mats och Susan Billmark delar med sig av”, säger förlagschef Claes Ericson. ”Vi vet hur mycket deras förra bok betytt för många och ser fram emot att kunna bidra till att nå ännu fler med deras budskap.”

Lär dig leva Nu och Lär dig leva i praktiken släpps den 28 september. Den praktiska handboken är ett unikt komplement med konkreta övningar och scheman att följa och fylla i själv. Samtidigt kommer också en ny uppdaterad och utökad upplaga av Lär dig leva som hittills getts ut i 24 länder. Författarna kommer att medverka på bokmässan i Göteborg.

Läs mer Mats & Susan Billmark Lär dig leva NU Lär dig leva i praktiken Lär dig leva