Marianne Jidhoff är tillbaka med sitt julfirande

Denise Rudberg återvänder med Marianne Jidhoff och hennes julfirande en sista och slutgiltig gång! I den finala versionen av julspecialen spänner berättelsen över jul och nyår och läsarna får svar på frågorna från seriens senaste bok De första tolv.

Sedan julen 2020 har Denise Rudberg utkommit med specialutgåvan Jidhoffs jul, nu är hon tillbaka med den finala versionen. Denna utgåva, med titeln Jidhoffs jul och nyår, är omskriven och utbyggd liksom förra året och tillgängliggörs som ljud- och e-bok. Men denna gång utan tidsbegränsning.

Återigen står Jidhoffs favorithögtid för dörren, men hur ska allt gå när Marianne ligger sjuk och ett inbrott på Ejes chokladfabrik hotar julefriden?

”Med tanke på att jag är en ivrig motståndare till julen är det rätt intressant att jag ändå tar mig an den i mitt skrivande. Dessutom år efter år i flera nya versioner. Kanske är det vad man kallar bearbetning undrar Grinchen Rudberg”, säger Denise Rudberg.

Denise Rudberg är författare och krönikör i SvD Perfect Guide. Hon har skrivit flera framgångsrika romanserier och hennes böcker har sålt i över fyra miljoner exemplar. Hon är född och uppvuxen i Stockholm där hon bor på Östermalm med sin man, deras fyra barn och hunden Stina.

Vid intervjuförfrågningar, vänligen kontakta:
Axel Scholtzé, Patriksson, på axel.scholtze@patrikssongroup.com eller + 46 768 69 38 15.

Läs mer Jidhoffs jul och nyår Denise Rudberg