Lämna inga spår

Harlan Coben

Format: Inbunden
Boktyp: Thriller
Antal sidor: 384
Översättning: Jan Risheden
Omslag: Anders Timrén
ISBN: 978-91-89393-96-7
ISBN ebok: 978-91-89585-91-1
ISBN Ljudbok: 978-91-89585-92-8
Utgivningsdatum: 20230109
Originaltitel: The Match

Hur länge kan du blunda för sanningen?

Wilde växte upp utan någon kännedom om vare sig sin familj eller identitet. Allt han vet är att han som pojke hittades övergiven i skogen. Nu är han äntligen redo att hitta sitt ursprung – ett beslut som kommer att förändra allt.

Strax efter att Wilde skickat sitt DNA till en släktforskningssajt får han kontakt med två potentiella släktingar. Han ger sig ut på jakt efter sanningen men båda spåren leder till fler frågor än svar.

Genom sin efterforskning stöter Wilde av en slump på ett mystiskt medborgargarde som har tagit sig an uppgiften att straffa anonyma nättroll. Snart upptäcker Wilde att gardet har kopplingar till en av hans nyfunna släktingar, och att deras dunkla verksamhet har utlöst en till synes ostoppbar mordspiral.

Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. Lämna inga spår är en fristående uppföljaren till succéthrillern Pojken från skogen. Med fascinerande karaktärsporträtt och explosiv action tar Coben pulsen på samtiden med en oförutsägbar thriller om drev och uthängning på nätet.

 


Karaktärerna är fascinerande och välunderbyggda och tillsammans med samhällskritiken ger de denna spänningsroman ett djup som gör den till mer än god underhållning. Jan Risheden har gjort en utmärkt översättning.
BTJ, helhetsbetyg: 5/5


Kontaktperson: Lova Eriksson

Pressbilder