Sluta aldrig fly

Sluta aldrig fly

Harlan Coben

Format: Inbunden
Boktyp: Thriller
Antal sidor: 372
Översättning: John-Henri Holmberg
Omslag: Anders Timrén
ISBN: 978-91-89393-11-0
ISBN ebok: 978-91-89393-12-7
ISBN Ljudbok: 978-91-89393-13-4
Utgivningsdatum: 20220107
Originaltitel: Win

Du kan inte undkomma dina demoner

För mer än tjugo år sedan kidnappades Patricia, arvtagare till familjen Lockwoods förmögenhet. Efter flera månader i fångenskap lyckades hon fly, men förövarna försvann utan ett spår.

Tills nu. På en mordplats i New York upptäcks dyrbart stöldgods, bland annat en väska och tavla som tillhör familjen Lockwood. På väskan är initialerna WHL3 ingraverade, vilket leder polisen till en man med koppling till fallet.

Windsor Horne Lockwood III – eller Win, som han också kallas – är en man med omåttlig rikedom, oklanderlig stil och en benägenhet att ta lagen i egna händer. Han är dessutom kusin till Patricia, och polisens fynd leder honom in i en mörk värld av hemligheter där han tvingas ta till okonventionella metoder för att skydda sina nära.

Sluta aldrig fly är den senaste thrillern från Harlan Coben. Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. I Sluta aldrig fly introducerar han Win, antihjälte och närmaste vän till läsarfavoriten Myron Bolitar. Med hisnande tempo och träffsäker dialog undersöker Coben hur långt en människa är beredd att gå för att fly det förflutna.


 

Sluta aldrig fly är en fin kombination av spänning och humor som resulterat i en riktig bladvändare.
Helhetsbetyg 5/5 – BTJ

 


Kontaktperson: Lova Eriksson

Pressbilder