Tills jag hittar dig

Harlan Coben

Format: Inbunden
Boktyp: Thriller
Översättning: Jan Risheden
Omslag: Anders Timrén
ISBN: 978-91-89750-72-2
ISBN ebok: 978-91-89820-47-0
ISBN Ljudbok: 978-91-89820-48-7
Utgivningsdatum: 20240109
Originaltitel: I Will Find You

En förälders värsta mardröm

För fem år sedan levde David och Cheryl Burroughs ett enkelt liv i sitt drömhus tillsammans med sin treåriga son Matthew. Aldrig kunde de föreställa sig den fruktansvärda tragedi som snart skulle ske. Men nu har Cheryl gift om sig och David avtjänar ett livstidsstraff för att ha mördat sin son.

David hävdar sin oskuld men efter de hårda åren i fängelse har han förlorat hoppet om upprättelse – och tilltron till sig själv. Kan han verkligen vara säker på vad som hände den där natten?

Men när David får ett oväntat besök av Cheryls syster Rachel vänds hans värld upp och ned. Med sig har Rachel ett foto som en av hennes vänner har tagit inne på en nöjespark. I bakgrunden, mitt framför bergochdalbanor och karuseller, står en pojke. Det tar inte många sekunder för David att inse det omöjliga – pojken på bilden är Matthew.

Tills jag hittar dig är en tankeväckande och adrenalinstinn thriller som är omöjlig att lägga ifrån sig. Med sina kännetecken som mörk humor, oförutsägbara vändningar och intriger som skulle passa på vita duken väver spänningens mästare Harlan Coben samman en historia som man sent kommer att glömma.


Porträtten är både trovärdiga och färgstarka […] Tills jag hittar dig är en nervkittlande och välskriven bladvändare som skulle göra sig väl även som film eller tv-serie.
BTJ

Mästaren av nervdaller Harlan Cobens senaste hade mig lindad runt sitt lillfinger. En oändligt medryckande och snortajt mix mellan Harrison Ford-rökaren The Fugitive och Stephen Kings ”rymma från fängelse”-klassiker Nyckeln till frihet. Betyg 5/5.
Amelia


Kontaktperson: Lova Eriksson

Pressbilder