Små människor, stora drömmar: Agatha Christie

Maria Isabel Sánchez Vegara

Format: Kartonnage
Antal sidor: 36
Översättning: Elsie Formgren & Sten Sundström
Omslag: Elisa Munsó
ISBN: 978-91-89007-72-7
Utgivningsdatum: 20200325

Lär känna en författare vars liv och verk blivit ikonisk för sin tid

En del människor har levt fantastiska liv – det kan vara designers, konstnärer, forskare eller äventyrare. De har blivit berömda för sina otroliga bedrifter, men allt började med att de var barn som hade stora drömmar.

Redan vid fem års ålder lärde Agatha sig att läsa. Detta blev starten till hur hon kom att bli en pionjär inom kriminallitteraturen och världens mest sålda författare. Med illustrationer inspirerade av Agathas egna pusseldeckare väcks fantasin och hänförelse inför hennes spännande liv.

Redan som barn älskade Agatha att läsa böcker, men hon hade alltid egna idéer om hur berättelserna skulle sluta! De många detektivromanerna som hon senare skrev har med sina finurliga mysterier och originella detektiver fascinerat miljoner läsare världen över och gjort henne till en av världens bäst säljande författare någonsin.

SMÅ MÄNNISKOR, STORA DRÖMMAR
Den oemotståndliga bästsäljarserien för 3–6 år utökas med tre banbrytande författare. Små människor, stora drömmar är unikt illustrerade böcker om inspirerande kreatörer, forskare och andra förebilder.


Kontaktperson: Josefine Bergkvist

Från samma författare