Falleri, fallera, falleralla

Carin Gerhardsen

Omslag: Niklas Lindblad
ISBN Pocket: 978-91-88745-92-7
Utgivningsdatum: 20180914

Hammarbypolisen i Stockholm står handfallna

Conny Sjöberg och hans team är svårt prövade av både yttre omständigheter och interna stridigheter. Atmosfären är så mättad av sorg och ilska att det nästan är med lättnad de bereder sig på att möta en av de mest fasansfulla brottsplatser de någonsin upplevt.

Två personer har mördats på öppen gata i centrala Stockholm. En medelålders kvinna och en liten pojke, brutalt nedklubbade med en hammare. Men det är ändå bara början på en våldsspiral av oanade proportioner, där spåren leder tillbaka till en kedja av tragiska händelser många år tidigare.

Falleri, fallera, falleralla är den åttonde och avslutande delen i Carin Gerhardsens framgångsrika serie om Hammarbypolisen. En rafflande berättelse om trasiga människor och plötsligt uppblossande svärta. Om dem som tar emot och om dem som bara vill ha sina önskningar uppfyllda. Till varje pris.


 

Ett avslutande fyrverkeri.
DN

Vilken läsupplevelse. Vilken spänning. Det är verkligen sällan som man får uppleva något sådant.
Inger Frimansson

Av alla dessa svenska deckardrottningar som vi begåvats med de senaste decennierna är frågan om inte Carin Gerhardsen numera tillhör de mest läsvärda. Hon är skicklig i sitt intrigbygge och skapar kittlande cliffhangers.
Östran

Sätter punkt med crescendo … Gerhardsen är en god skildrare av både människor, relationer och miljöer i Stockholm. Hon lyckas dessutom få till en intrig som leder till ett nackhårsresande och bladvändarkrävande dubbelcrescendo på slutet.
Östersunds-Posten

Gerhardsen sparar inte på våldet och den mänskliga tragiken. Det är välskrivet och författaren håller tempot uppe hela vägen.
Borås Tidning

”Falleri fallera falleralla är en värdig avslutning på en omtyckt bokserie.
Ölandsbladet

 


Kontaktperson: anna cecilia weschke