Bestseller

Pascal Engman

Format: Inbunden
Boktyp: Thriller
Antal sidor: 544
Omslag: Elina Grandin
ISBN: 978-91-89393-92-9
ISBN ebok: 978-91-89393-94-3
ISBN Ljudbok: 978-91-89393-93-6
Utgivningsdatum: 20231009

Hur långt är en författare beredd att gå för att skriva en bästsäljare? 

Thrillerförfattaren Raymond Salinas hittas mördad en morgon utanför sitt hem. Han var på väg till bokmässan i Göteborg. Vanessa Frank inser tidigt att den avlidne hade djupgående kontakter inom flera kriminella nätverk, både i Sverige och utlandet. De utgjorde källor i hans researcharbete och poliserna förstår att flera kan ha haft intresse i att se författaren död.

Men Vanessa anar att mordmotivet döljer sig i Salinas kommande bokprojekt, där något ännu större ska avslöjas. För att hitta svaren måste hon följa i de fotspår som ledde författaren rakt in i döden. Hur långt är en författare beredd att gå för att skapa en bästsäljare?

Bestseller bjuder på Vanessa Franks mest komplicerade mordfall hittills. Det är en svindlande metaberättelse där Pascal Engman rör sig genom Stockholms gängkrig, den internationella kokainhandeln och den ökande förekomsten av korruption inom det svenska rättsväsendet.


Sagt om tidigare böcker i serien:

”Pascal Engman har i vanlig ordning lyckats skapa en suverän bladvändare.”
Ingalill Mosander, Aftonbladet

”Pascal Engman är Sveriges bästa crime-författare.”
Alex Schulman

”Detta är rappt, oavlåtligt spännande och snyggt utfört.”
Barometern

”Engman har som vanligt skrivit en aktuell och actionladdad bladvändare och motar hela tiden in läsaren i verkligheten.”
Skånska Dagbladet 


Kontaktperson: Ebba Barrett Bandh

Pressbilder