Karma och Jonar: Nagdabergen

Zelda Falköga

Format: Kartonnage
Omslag: Henric Aryee
Illustratör: Henric Aryee
ISBN: 978-91-89087-87-3
ISBN ebok: 978-91-89298-30-9
ISBN Ljudbok: 978-91-89087-88-0
Utgivningsdatum: 20210503

Vägen till magikern Xerxes är lång och tuff genom det istäckta bergslandskapet, men Karma och Jonar vägrar ge upp.

Daskusen Rory har anslutit sig till uppdraget och tillsammans håller de hoppet uppe om att kunna besegra den onda Stendraken.

Men ett bråk splittrar de två vännerna och de tvingas gå skilda vägar. Hur ska de klara sig på egen hand? Kommer de någonsin att bli vänner igen?

Nagdabergen är del 4 av 5 i serien om Karma och Jonar. De tidigare delarna heter Klipptrollen, Flykten och Lyras ö.

Karma och Jonar handlar om det godas kamp mot det onda, om att våga och om att vara en bra vän.

Zelda Falköga är en äventyrare och upptäcktsresande med mystiska och outforskade platser som specialitet. I böckerna berättar hon för allra första gången om den största av alla sägner från landet Glimeria den om Karma och Jonars kamp mot Stendraken.

2022 blir böckerna om Karma och Jonar animerad tv-serie på Viaplay. Första säsongen är baserad på den första boken i serien, Klipptrollen.

 


 

Sagt om serien:

Betyg 5/5. Berättelsen är lika färgsprakande, fantasifull och magisk, som spännande.
Bibliotekstjänst

Betyg 5/5. En spännande bok för barn 6 9 år med helt fantastiska illustrationer! Längtar redan efter nästa bok och både min son och dotter tyckte den var jättebra. Betyg 5 av 5.
Bokraden

Betyg 5/5. Så spännande tycker den 9-åriga bonusdottern. Helst skulle vi ha läst boken i ett svep om hon hade fått välja.
Bokdjungeln

Jag läser den just nu som högläsningsbok i min förskoleklass. Barnen fullkomligen älskar den och längtar tills nästa dag när det är dags för högläsningen. Vi rekommenderar den och ger den
betyg 5 av 5.
I huvudet på Malin

Jag som förälder är väldigt glad att äntligen ha hittat en så bra bok som fångat barnens intresse samtidigt som den lyfter viktiga ämnen om bland annat vänskap och självkänsla.
Katrinealiving

 


Kontaktperson: Lova Eriksson

Pressbilder

Från samma författare