Karma och Jonar: Flykten

Zelda Falköga

Format: Kartonnage
Antal sidor: 108
Omslag: Henric Aryee
Illustratör: Henric Aryee
ISBN: 978-91-89007-57-4
ISBN ebok: 978-91-89087-55-2
ISBN Ljudbok: 978-91-89007-59-8
Utgivningsdatum: 20200420

Bara två modiga vänner kan rädda Glimeria

Efter att ha besegrat de onda klipptrollen har Karma och Jonar blivit allra bästa vänner. De umgås i smyg och allt verkar vara frid och fröjd i landet Glimeria.

Tills en dag då Karma och Jonar blir tillfångatagna av en grupp korkade men elaka grusgnomer och spärras in i en mörk fängelsegrotta. Snart upptäcker de dock att de inte är ensamma i grottan…

Kommer de någonsin att lyckas fly?

Karma och Jonar handlar om det godas kamp mot det onda, om att våga och om att vara en bra vän.

Flykten är den andra boken om Karma och Jonar.

2022 blir böckerna om Karma och Jonar animerad tv-serie på Viaplay. Första säsongen är baserad på den första boken i serien, Klipptrollen.

 


 

Sagt om serien:

Betyg 5/5. Berättelsen är lika färgsprakande, fantasifull och magisk, som spännande.
Bibliotekstjänst

Betyg 5/5. En spännande bok för barn 6 9 år med helt fantastiska illustrationer! Längtar redan efter nästa bok och både min son och dotter tyckte den var jättebra. Betyg 5 av 5.
Bokraden

Betyg 5/5. Så spännande tycker den 9-åriga bonusdottern. Helst skulle vi ha läst boken i ett svep om hon hade fått välja.
Bokdjungeln

Jag läser den just nu som högläsningsbok i min förskoleklass. Barnen fullkomligen älskar den och längtar tills nästa dag när det är dags för högläsningen. Vi rekommenderar den och ger den
betyg 5 av 5.
I huvudet på Malin

Jag som förälder är väldigt glad att äntligen ha hittat en så bra bok som fångat barnens intresse samtidigt som den lyfter viktiga ämnen om bland annat vänskap och självkänsla.
Katrinealiving

 


Kontaktperson: Lova Eriksson

Från samma författare