Karma och Jonar: Ordos monster

Zelda Falköga

Format: Kartonnage
Boktyp: Barnbok 6–9 år
Omslag: Henric Aryee
Illustratör: Henric Aryee
ISBN: 978-91-89750-67-8
ISBN ebok: 978-91-89750-87-6
ISBN Ljudbok: 978-91-89750-88-3
Utgivningsdatum: 20231011

Gränsen mellan illusion och verklighet suddas ut i det nya äventyret med Karma och Jonar!

De första stegen är stapplande och osäkra i den bränn­heta sanden. Bakom sig lämnar Karma och Jonar den trygga ubåten för att utforska öknen på Ordos ö, där de hoppas hitta den förlorade trolldomsboken. Men efter solsting och stridslystna krabbormar ger vännerna nästan upp. Så ser de plötsligt en oas längre bort, komplett med vatten och härlig skugga!

Oasen beter sig dock mer och mer underligt ju längre tiden går det verkar som att även Ordos ö har påverkats av ond magi. Hur ska de veta vad som är verkligt och inte? Och vem är den hemlighetsfulla figuren som rider på en livs levande muffinosaurus?

Böckerna om Karma och Jonar finns även som animerad tv-serie på Viaplay. Serien visas i över 14 länder och riktar sig till barn i åldrarna 6-9 år. Första säsongen är baserad på Klipptrollen, den första boken i serien.

Ordos monster är den tredje delen i Trollkarlens ö, den andra serien om Karma och Jonar. Det är ett episkt äventyr om vänskap och mod, där de två vännerna en gång för alla måste rädda Glimeria från ond magi genom att förstöra den gåtfulla trolldomsboken.

 


Sagt om serien:

Betyg 5/5. Berättelsen är lika färgsprakande, fantasifull och magisk, som spännande. .
Bibliotekstjänst

 

En spännande fantasybok där det goda står mot det onda. Illustrationerna är fantastiska, i mangastil.
Piteå-Tidningen

 


Kontaktperson: Lova Eriksson

Pressbilder

Från samma författare