Karma och Jonar: Under ytan

Zelda Falköga

Format: Kartonnage
Boktyp: Barnbok 6–9 år
Omslag: Henric Aryee
Illustratör: Henric Aryee
ISBN: 978-91-89585-75-1
ISBN ebok: 978-91-89585-76-8
ISBN Ljudbok: 978-91-89585-77-5
Utgivningsdatum: 20230404

Vad döljer sig under ytan?

Efter en tuff färd på havet har Karma och Jonar fått husrum hos piraten Njord i vattenstaden Noatun. Mitt under ett mål tångsoppa börjar väggar och golv skaka, men Njord verkar inte särskilt bekymrad. I nästa sekund sjunker byggnaden ner i havet och innan någon hinner förstå vad som händer så har huset förvandlats till en ubåt!

Plötsligt befinner sig Karma och Jonar i en magisk havsvärld med målet att hitta den förlorade trolldomsboken. Men trubbel väntar runt varje korallrev och de två vännerna förstår snart att det finns ondsint magi även under ytan.

Böckerna om Karma och Jonar blir animerad tv-serie på Viaplay i december 2022. Serien kommer att visas i över 14 länder och rikta sig till barn i åldrarna 6-9 år. Första säsongen är baserad på Klipptrollen, den första boken i serien.

Under ytan är del 2 i Trollkarlens ö, den andra serien om Karma och Jonar. Det är ett episkt äventyr om vänskap och mod, där de två vännerna en gång för alla måste rädda Glimeria från ond magi genom att förstöra den gåtfulla trolldomsboken.

 


Sagt om serien:

En riktigt bladvändare. Särskilt attraktiv för barn som älskar andlösa äventyr. Illustrationerna är fantasieggande.
M-Magasin

 

Barnen blir fullständigt förförda av de färgsprakande, mangainspirerade illustrationerna, de söta små sagodjuren och varje kapitelsluts cliffhanger […] Dessutom finns det en gedigen lärarhandledning som får varje lärarhjärta att smälta.
Magasinet Förskolan

 


Kontaktperson: Lova Eriksson

Pressbilder

Från samma författare