Karma och Jonar: Stendraken

Zelda Falköga

Format: Kartonnage
Omslag: Henric Aryee
ISBN: 978-91-89298-51-4
ISBN ebok: 978-91-89298-91-0
ISBN Ljudbok: 978-91-89298-92-7
Utgivningsdatum: 20211011

Den sista kampen är här!

Karma och Jonars resa genom Glimerias magiska rike har varit både prövande och lärorik. Nu har de äntligen nått sitt mål Stendrakens rike. Med tapperhet och en stor dos kreativitet måste de ta sig in genom den stora porten och förbi armén av ilskna stenvarelser. De två vännerna är de enda som med kärlekens kraft kan bryta Glimerias förbannelse och rädda alla förstenade barn.

Karma och Jonars sista uppdrag är det farligaste hittills. Kommer de att lyckas rädda sitt land? Och kommer de lyckas ta sig hem igen?

Karma och Jonar handlar om det godas kamp mot det onda, om att våga och om att vara en bra vän.

Stendraken är del 5 av 5 i serien om Karma och Jonar. De tidigare delarna heter Klipptrollen, Flykten, Lyras ö och Nagdabergen.

2022 blir böckerna om Karma och Jonar animerad tv-serie på Viaplay. Första säsongen är baserad på den första boken i serien, Klipptrollen.

 


Sagt om serien:

Betyg 5/5. Berättelsen är lika färgsprakande, fantasifull och magisk, som spännande.
Bibliotekstjänst

Betyg 5/5. En spännande bok för barn 6 9 år med helt fantastiska illustrationer! Längtar redan efter nästa bok och både min son och dotter tyckte den var jättebra. Betyg 5 av 5.
Bokraden

Betyg 5 av 5. Så spännande tycker den 9-åriga bonusdottern. Helst skulle vi ha läst boken i ett svep om hon hade fått välja.
Bokdjungeln

Jag läser den just nu som högläsningsbok i min förskoleklass. Barnen fullkomligen älskar den och längtar tills nästa dag när det är dags för högläsningen. Vi rekommenderar den och ger den
betyg 5 av 5.
I huvudet på Malin

Jag som förälder är väldigt glad att äntligen ha hittat en så bra bok som fångat barnens intresse samtidigt som den lyfter viktiga ämnen om bland annat vänskap och självkänsla.
Katrinealiving

 


Kontaktperson: Lova Eriksson

Pressbilder

Från samma författare