Skugga av svek I

Diana Gabaldon

Antal sidor: 701
Översättning: Lisbet Holst
Omslag: Göran Alfred
ISBN: 978-91-87441-32-5
ISBN ebok: 978-91-75470-70-2
ISBN Storpocket: 978-91-87441-32-5
Utgivningsdatum: 20141121
Originaltitel: Written in My Own Heart's Blood

EN FÖRÖDANDE ÅTERFÖRENING

Skugga av svek I är den åttonde boken i Diana Gabaldons episka kärlekssaga.

Äventyret började i den nu klassiska romanen Främlingen. Den engelska sjuksköterskan Claire Randall gör år 1946 ofrivilligt en tidsresa där hon hamnar i 1700-talets Skottland. I den efterlängtade åttonde boken fortsätter berättelsen om tidsresenären Claire,
hennes skotske man Jamie Fraser och deras barn och barnbarn, i två tidsplan …

Året är 1778. Frankrike förklarar krig mot Storbritannien och de brittiska trupperna lämnar Amerika. Mitt i det politiska tumultet återvänder plötsligt Jamie från de döda. I tron att hennes man har dött, har Claire gift om sig med Jamies bäste vän Lord John Grey. Jamies återkomst vänder upp och ner på familjens värld och när Lord Johns son förstår vem som är hans riktiga pappa blir situationen alltmer katastrofal.

Claire och Jamie känner sig lugnade av att deras dotter Brianna befinner sig i trygghet på 1900-talet men i själva verket är det än mer dramatiskt i Briannas värld. Hennes son har blivit kidnappad av en man som är fast beslutad att få veta sanningen bakom familjen Randalls stora hemlighet.

Skugga av svek I är den briljanta fortsättningen på ett mästerverk, skapad av en fantasi utan like.

Över en halv miljon svenskar har läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga. De tidigare delarna heter: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska och Som ett eko. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.


 

Extremt beroendeframkallande.
Toronto Star

Verkligen underhållande den perfekta verklighetsflykten!
San Francisco Chronicle

Ett vidunderligt äventyr, berättat med en röst som tränger in i hjärtat, väger själen och mäter mänsklighetens ande över seklerna.
CNN

Skugga av svek bjuder på all den passion och storslagenhet som fansen av denna historiska fantasyserie förväntar sig vid det här laget.
People Magazine

SEn ny halsbrytande, livfull och ack så beroendeframkallande bladvändare av Gabaldon. Ta ett djupt andetag, hoppa ombord och låt dig förföras.
Library Journal

 


Kontaktperson: Stephanie Demmler

Pressbilder

Från samma författare