Sju stenar som må stå eller falla

Diana Gabaldon

Format: Inbunden
Boktyp: Skönlitteratur: noveller
Översättning: Lisbet Holst
Omslag: Göran Alfred
ISBN: 978-91-89750-58-6
ISBN ebok: 978-91-89750-59-3
ISBN Ljudbok: 978-91-89750-60-9
Utgivningsdatum: 20230613
Originaltitel: Seven Stones to Stand or Fall

Gabaldons beroendeframkallande karaktärer och miljöer vävs ut ytterligare i denna novellsamling. Med en oemotståndlig blandning av historisk romance och fantasy får vi än mer av Outlanderseriens karaktäristiska kärleks- och äventyrsskildringar som är lika storslagna som alltid!

Denna samling noveller från Outlanderuniversumet tar oss med till 1700-talets Jamaica, Paris och Kanada bland annat. Där får vi återse publikfavoriter som Lord John Grey och följa med Jamie och Ian som unga, långt innan Claire kom in i bilden. Vi får även följa deras släktingar och vänner som dykt upp i den hyllade serien.

Sju stenar som må stå eller falla är en fantastisk samling med sju noveller för alla som undrat vad som hänt innan, efter eller parallellt med den episka kärlekssagan. Den kultförklarade Outlanderserien finns sedan tidigare i nio delar och spin off-serien om Lord John Grey har utkommit i tre delar.


Gabaldon är i högform … karaktärers liv och sammanlänkade intriger vävs ihop och hon ger oss glimtar av den större Outlandervärlden, av vilken denna läsare inte kan få nog.
Historical Novels Review

… det känns nästan som att man får en titt in i de andra karaktärernas liv, man spionerar på vad alla andra har för sig när Jamie och Claire är iväg. Om du är ett Outlanderfan så vill du inte missa denna samling. 5/5 stjärnor.
San Francisco Book Review


Kontaktperson: Carolina Starck

Pressbilder

Från samma författare