En svärm av tusen bin II

Diana Gabaldon

Format: Inbunden
Boktyp: Skönlitteratur
Antal sidor: Ca. 600
Översättning: Lisbet Holst
Omslag: Göran Alfred
ISBN: 978-91-89007-26-0
ISBN ebok: 978-91-89393-63-9
Utgivningsdatum: 20220602
Originaltitel: Go tell the bees that I am gone

Den episka kärlekssagan fortsätter

Året är 1779 och äntligen har Claire och Jamie återförenats med sin dotter Brianna, hennes man Roger och deras familj. Den annalkande amerikanska revolutionen hotar dock idyllen på Fraser’s Ridge. Samtidigt oroar sig Brianna och Roger för att anledningen till deras flykt från 1900-talet riskerar att komma ikapp dem och ifrågasätter sitt val att återvända till denna tid av krig, sjukdomar och svält.

En svärm av tusen bin kommer i två delar som utgör den nionde delen i Outlanderserien. Del I tar vid där Skugga av svek II slutade. Den kultförklarade Outlanderserien finns sedan tidigare i åtta delar, varav den åttonde utkommit i två band. Serien är en himlastormande kärlekssaga som spänner över tid och rum.

Över en halv miljon svenskar har hittills läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga. De tidigare delarna heter: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska, Som ett ekoSkugga av svek I och Skugga av svek II. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.

Pressbilder

Från samma författare