Skugga av svek II

Diana Gabaldon

Antal sidor: 575
Översättning: Lisbet Holst
Omslag: Göran Alfred
ISBN: 978-91-87441-00-4
ISBN ebok: 978-91-87441-44-8
ISBN Storpocket: 978-91-87441-43-1
Utgivningsdatum: 20150130
Originaltitel: Written in My Own Heart's Blood

SKRIVET I MITT EGET HJÄRTAS BLOD

I den nu klassiska romanen Främlingen gör sjuksköterskan Claire Randall en ofrivillig tidsresa från 1940-talets Storbritannien och hamnar i 1700-talets Skottland. Detta är fortsättningen på berättelsen om Claire, hennes man Jamie Fraser och deras barn och barnbarn, i två tidsplan.

Jamie lämnar armén och beger sig tillsammans med Claire till Philadelphia, där de flyttar in hos Fergus och Marsali i ett tryckeri. De vill inget hellre än att återvända hem till Fraser’s Ridge. En eldsvåda med tragisk utgång får dem att sätta planerna i verket, trots att vintern närmar sig.

I Skottland har Brianna fattat beslutet att hon och barnen måste bort därifrån för att komma undan den grupp människor som är ute efter henne. När hon får ett oväntat meddelande från maken Roger är det dags för en ny resa genom tid och rum …

Skugga av svek II tar vid där Skugga av svek I slutar. Det är den briljanta fortsättningen på ett mästerverk som fängslat så många läsare.

Över en halv miljon svenskar har hittills läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga. De tidigare delarna heter: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska, Som ett eko och Skugga av svek I. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.


 

Den perfekta verklighetsflykten!
San Francisco Chronicle

En ny halsbrytande, livfull och ack så beroendeframkallande bladvändare av Gabaldon.
Library Journal

Extremt beroendeframkallande.
Toronto Star

Ett vidunderligt äventyr, berättat med en röst som tränger in i hjärtat och speglar mänsklighetens själ.
CNN

Skugga av svek bjuder på all den passion och storslagenhet som fansen av denna historiska fantasyserie förväntar sig vid det här laget.
People Magazine

 


Kontaktperson: Stephanie Demmler

Pressbilder

Från samma författare