Som ett eko

Diana Gabaldon

Antal sidor: 1052
Översättning: Lisbet Holst
Omslag: Göran Alfred
ISBN: 978-91-75471-35-8
ISBN ebok: 978-91-75471-36-5
Utgivningsdatum: 20141107
Originaltitel: An Echo in the Bone

DÖDENS VÄGAR

I 1900-talets relativa trygghet har Jamie och Claires dotter Brianna tillsammans med sin man Roger MacKenzie slagit sig ned på den gamla skotska gården Lallybroch. Dramat om Briannas föräldrars liv rullas upp genom de brev som Claire skrivit. De spröda pappersarken talar om Claire och Jamie Frasers flykt från Nord-Carolina.

Claire och Jamie vet att amerikanerna kommer att segra, men inte vad det yttersta priset kan bli. Jamie skulle hellre dö än tvingas möta sin son som nu är en ung löjtnant i den brittiska armén. Deras flykt från Nord-Carolina för dem ut på havet där de råkar ut för kapare och blir inblandade i sjöstrider.

Brianna och Roger letar efter ledtrådar. Inte bara till Claires öde utan också deras eget. På ett mystiskt, oåterkalleligt och djupgående sätt är deras framtid i högländerna förknippad med liv och död i de nordamerikanska kolonierna där kriget rasar.

Över en halv miljon svenskar har läst Diana Gabaldons episka kärlekssaga: Främlingen, Slända i bärnsten, Sjöfararna, Trummornas dån, Det flammande korset, Snö och aska, Som ett eko, Skugga av svek del 1 och del 2. Outlanderserien ligger till grund för TV-serien Outlander.


 

Extremt beroendeframkallande.
Toronto Star

Verkligen underhållande … den perfekta verklighetsflykten!
San Francisco Chronicle

 


Kontaktperson: Stephanie Demmler

Pressbilder

Från samma författare